Quizen i onsdags 17 februari 2010

Team Stella fick ihop 20 poäng och vinnarlaget 22, men vi kom inte ens på pallen för det, tajt som i ett OS. Tim körde bra, koncis quiz. Några frågor kom igen eller var snarlika, dvs nu måste vi i laget dela upp oss så att en har stenkoll på alla FN-organ, deras förkortningar och säte, en håller sig uppdaterad med alla nya äckliga versioner av Kalles Kaviar inklusive färgen på tuben och någon i vanlig ordning pluggar slogans, symboler för varumärken och sportsponsorer.
Att dna-spiralen heter Double Helix kom som en chock, låter mer som konståkning. Indonesíen leder världsligan med flest antal aktiva vulkaner i ett land: 150, det har vi svarat fel på innan, men lärt oss! Och att en ukelele har fyra strängar är väl för att verkligen ge alla en chans ha ett rätt på quizen i allafall. Eller att tiden är den fjärde dimensionen. Och så mitt i saftkalaset för femåringar slår han Timmemannen till med att gradera trä efter hårdhetsgrad och pang så går man i fällan.
Jaja. Det är bara att bita i den hårda mahognyn och säga aldrig mera tro på teak.

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s