Lördagspromenad 24 januari 2009

img_0867-large

Det började i förmiddags (när jag vaknade): fåglarna i trädgården lät som publikens mingelsorl innan föreställningen ska börja; det fanns glädje och förväntan i det intensiva tjattrandet och höga tonfallet, för att nu tillskriva så kallat själlösa djur mänskliga egenskaper. Men så här har det inte kvittrat på hela vintern så kanske är våren på väg? På min sedvanliga lördagspromenad till Södra Sallerup kan jag dock inte rapportera om några andra vårtecken. Har du sett några? Dropparna på bilden hängde där de hängde, allt var stilla, inget hände. Skönt.

This entry was posted in Lördagspromenad and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s