Quizen 21 maj

Tim quizmaster och en rejäl del av frågorna var favorit i repris. Det mindes vi. Och i hälften av fallen mindes vi även vad vi svarade förra gången. Men i inget av fallen kom vi ihåg ifall vårt svar då hade varit det rätta. Så skulle vi svara samma som förra gången frågan varit eller skulle vi defintivt inte göra just det? Tre tappra drog hem 16 poäng medan psykopaterna och generalerna tog slutstrid om vinsten. 400 på ett annat sätt är ett format för musik, det klarade vi och vilket som är det enda land som har samma storlek på alla sina sedlar. Men vad OLPC står för fixade vi inte.

This entry was posted in Quizen i onsdags. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s