Quizen 16 april

General No Legs vann igen och det med ett återigen stort avstånd till klungan. Vi hade fler poäng än katastrofala förra onsdagen, men kvällens 17 1/2 räckte inte långt ändå. New Holland bytte namn 1814 och vi trodde till Sydafrika, men rätta svaret var Australien. Och fru earl gissade vi titulerades lady, men det skulle vara countess. Marilyn Monroes sista film fick jag till The Misfortunes när rätta svaret var The Misfits, etc. Suck. Steve körde sin hederliga quiz-stil med bravur, inget att säga om den saken. Och långsamt vänjer man sig vid de nya sofforna, alltid något. Speciellt som laget kunde säga ett innerligt Grattis till två som är på väg att bli fler!

This entry was posted in Quizen i onsdags. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s