Lördagspromenad 12 april 2008

Kvarnbys enda blåa sippställe?
Där cykelstigen från Malmö till bokskogen i Torup går på en bro över yttre ringvägen så vid det östra brofästet finns Kvarnbys enda publika blåsippepopulation. Idag visade sig gruppen igen och den har på något sätt förflyttat sig några meter närmare bron sedan i förrfjor. I fjor dök de aldrig upp och då tänkte jag att någon grävt upp dem, men de kanske höll på med interna angelägenheter, trivdes kanske inte med läget nära två träd. (12 april 2008)

This entry was posted in Lördagspromenad and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s