Jag bor i Kvarnby

På ett fönsterbräde nära mig

Mars och kallt. Men allting blommar samtidigt: snödroppar, vintergäck, krokus, påskliljor, pingstliljor, tussilago, tulpaner och scilla. Varje lördag tar jag och hunden en promenad ner till Södra Sallerup och hem igen. Vi bor i Kvarnby i Malmö. Jag ska fotografera lite från miljön härute och lägga in bilder. (15 mars 2008)

This entry was posted in Bilder and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Jag bor i Kvarnby

  1. Mona says:

    Jag har inte brytt mig att hålla koll på några bloggar tidigare men den här kommer jag att följa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s